Koncentrát sójových bílkovin (SPC) je purifikovaný produkt získaný z loupané a odtučněné sójové mouky, který se vyrábí oddělením od sacharidů (rozpustné cukry) pomocí nejmodernější technologie extrakce v EU.
Molkenprotein Isolat (WPI) se získává odstraněním dostatečného množství neproteinových složek z syrovátky, takže hotový suchý produkt obsahuje nejméně 90 % bílkovin na bázi sušiny. Vyrábí se procesy membránové filtrace a/nebo iontové výměny. Kyselost Molkenprotein Isolatu může být upravena přidáním bezpečných a vhodných pH upravujících složek. Náš WPI pro lidskou spotřebu splňuje všechny předpisy a shodu s Evropskou unií.
Molkenprotein Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg
Koncentrát mléčného proteinu (MPC) je koncentrované mléko v prášku, které obvykle obsahuje 80 % mléčného proteinu. Je vyráběno z čerstvého a pasterizovaného odstředěného mléka pomocí filtrace a sušení rozprašováním.
Poměr vysokého obsahu proteinu a nízkého obsahu laktózy činí tento produkt běžně používaným v produkci potravin s nízkým obsahem sacharidů a nápojů obohacených o protein. Může být také přidáván mimo jiné do pečiva, dezertů, krmných produktů, mléčných nápojů, omáček a sýrů.
Izolát syrovátkového proteinu se získává koncentrováním a čištěním syrovátkového proteinového koncentrátu, aby se snížil obsah tuku a sacharidů v syrovátce.
Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace proteinu.
Konzentrát mléčných bílkovin (MPC) je vysoce koncentrovaný mléčný prášek, který obvykle obsahuje 80 % mléčných bílkovin. Je získáván z čerstvého, pasterizovaného odstředěného mléka prostřednictvím procesu filtrace, odpařování a sušení rozprašováním. MPC je známý svými výjimečnými vlastnostmi pěnění, texturování, vázání vody a srážení. Svou vynikající nutriční hodnotu vděčí vysoké koncentraci bílkovin. Má trvanlivost 24 měsíců a je dostupný v 25 kg pytlích a velkých pytlích.
MPC je životaschopnou alternativou k plnotučnému mléčnému prášku nebo odstředěnému mléčnému prášku, přičemž nabízí srovnatelné úrovně bílkovin.
Bílkoviny
Obsah: např. 750g
Mléčný protein, syrovátkový protein, vaječný protein, přírodní aroma, sladidlo sukralóza
Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. Produkt skladujte uzavřený, na suchém, tmavém místě při pokojové teplotě (15 – 25 °C).
Koncentrát syrovátkových bílkovin 80 % instantní (WPC 80 instantní) (WPC 80 % instantní) je vyráběn z jemné syrovátky pomocí pokročilého procesu ultrafiltrace při nízké teplotě. Proto většina bílkovin zůstává neporušená. WPC obsahuje přibližně 35 až 90 % mléčných bílkovin. Tento prášek není ochucený, a proto může přijmout jakoukoli chuť nebo aroma. WPC 80 Instant se používá při výrobě zmrzlin, jogurtů, nápojů, masných výrobků a především ve sportovní výživě. Instantní koncentrát se snadno rozpouští i ve studené vodě.
WPC 80 Instant je k dispozici v baleních po 15/20/25 kg nebo v "Big Bag" 500-1000 kg.
Průměrná trvanlivost WPC 80 Instant je přibližně 12 měsíců.
Obsah bílkovin: min. 80 % Obsah tuku: max. 8 % Obsah popela max. 3,5 %
Izolát syrovátkových bílkovin se získává koncentrací a purifikací syrovátkového bílkovinného koncentrátu s cílem snížit obsah tuku a sacharidů v syrovátce.
Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace bílkovin.